Privacy Policy

Personal Data Protection Act 2010 – Notice

To our valued clients,

Lim Kian Leong & Co. is committed to protecting the privacy of our clients and we strive to provide a safe and secure client-lawyer relationship. Kindly click here for a detailed description of our Privacy Policy which has taken the Personal Data Protection Act 2010 (“PDPA”) into consideration. Please take some time to familiarize yourself with our Privacy Policy so that you will have a better understanding of what we do with the personal data you provide us and your rights to those information.

By your appointment or engagement of our firm to provide services and by accessing this website, you consent to us obtaining and processing your personal data as provided under the PDPA (as further explained in our Privacy Policy) unless otherwise expressly notified by you to us in writing to the contrary.

Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 – Notis

Kepada anak-anak guam terhormat kami,

Lim Kian Leong & Co. berdedikasi untuk melindungi privasi anak-anak guam kami dan kami bersungguh-sungguh untuk memberikan suatu hubungan peguam-anak guam yang selamat dan terlindung. Sila klik sini untuk penerangan mendalam Dasar Privasi kami yang telah mengambil kira Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“PDPA”). Sila ambil seketika untuk membiasakan diri dengan Dasar Privasi kami supaya anda akan mempunyai suatu pemahaman yang lebih baik akan apa yang kami lakukan dengan data peribadi yang anda berikan dan hak-hak anda terhadap maklumat itu.

Dengan perlantikan firma kami untuk memberikan perkhidmatan-perkhidmatan dan dengan mengakses laman web ini, anda membenarkan kami untuk memperoleh dan memproses data peribadi anda seperti yang diperuntukkan di bawah PDPA (seperti yang dijelaskan dengan lebih lanjut di dalam Dasar Privasi kami) melainkan dinyatakan sebaliknya secara bertulis oleh anda kepada kami.